Opvouwbare trappen

Een vouwtrap is een soort trappensysteem dat bestaat uit een reeks beweegbare trappen die snel en gemakkelijk kunnen worden ingeklapt of uitgebreid om aan verschillende behoeften te voldoen.

Opvouwbare ladder 4x4

Vouwladder telescopisch 4x4

De ladder heeft een Type Telescopisch ontwerp. Stalen constructie met zwart gelakt aluminium afwerking. De ladder is vrij compact en heeft automatisch vergrendelende scharnieren. De telescopische ladder kan van een dubbele tot een enkele ladder worden opgevouwen door hem vanuit het midden naar buiten uit te vouwen. Bij dit model zijn rolwieltjes inbegrepen om de ladder gemakkelijk te kunnen vervoeren.

opvouwbare ladder 4x5

Vouwladder telescopisch 4x5

Zwart geanodiseerd aluminium afwerking. Uiterst klein, met automatisch sluitende scharnieren. De telescopische ladder kan van een dubbele tot een enkele ladder worden uitgebreid door hem uit te klappen. Rollers kunnen gebruikt worden om de ladder te vervoeren.

opvouwbare ladder 4x6

Vouwladder telescopisch 4x6

Een 6-traps ladder met inklapbare treden. Hij heeft twee regenboogvormige aluminium trede-secties waarvan het ene uiteinde kan worden uitgeschoven terwijl het andere kan worden neergeklapt, waardoor hij een extra reikwijdte heeft. Hij heeft ook stevige stalen dwarsbalken die gebruikt kan worden om de ladder tegen een stevig oppervlak zoals een muur kan staan.

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x11 treden

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x11 treden

De TL Smart Up Pro is een professionele telescopische ladder met gereedschapstasbevestiging die de eerste in zijn soort is. Deze telescopische ladder heeft diepere sporten en trekt zich automatisch in. De TL Smart Up Pro kan op verschillende hoogten gebruikt worden. De professional die ter plaatse moet werken zal deze ladder op prijs stellen.

telescoop ladder

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x11 treden

De Altrex telescopische ladder is een product van hoge kwaliteit dat perfect is voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Hij is gemaakt van duurzame materialen en heeft een aantal veiligheidsvoorzieningen, zodat hij een veilige en betrouwbare keuze is voor iedereen die een telescopische ladder van goede kwaliteit zoekt.

De Altrex telescopische ladder is een prima optie voor wie op hoge plaatsen moet komen, maar geen plaats heeft om een traditionele ladder op te bergen. Dankzij de sterke constructie en het gebruiksvriendelijke ontwerp is deze telescopische ladder in een paar seconden uit te schuiven en te verstellen, waardoor hij een handige keuze is voor zowel thuis als tijdens het werk.

Deze ladder heeft 11 tredes.

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x13 treden

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x13 treden

De TL Smart Up Pro is een professionele telescopische ladder met gereedschapstas die de eerste in zijn soort is. Deze telescopische ladder is volledig inschuifbaar en heeft extra hoge sporten.

De TL Smart Up Pro kan op verschillende hoogten gebruikt worden. De professional die onderweg werkt, zal baat hebben bij deze ladder.

• Hij is telescopisch, waardoor hij klein en gemakkelijk op te bergen is.

• Zorgt dat je altijd je gereedschap bij de hand hebt

Deze ladder heeft 13 tredes.

Opvouwbare Trappen zijn handig!

Vouwladders zijn heel veelzijdige ladders die op allerlei manieren gebruikt kunnen worden. Ze zijn perfect om hoge plaatsen te bereiken, zoals planken of kasten, en ze kunnen ook als trapladders gebruikt worden. Bovendien kunnen vouwladders gemakkelijk vervoerd en opgeborgen worden, wat ze ideaal maakt voor gebruik in kleine ruimten.