Telescoop trappen

Een telescoop ladder is een type draagbare ladder met verschillende verstelbare delen. Deze secties zijn meestal met scharnieren verbonden en kunnen gemakkelijk worden verlengd of verkort, afhankelijk van de lengte en de behoeften van de gebruiker. Telescoop ladders bieden een grotere veelzijdigheid, aangezien ze kunnen worden aangepast aan een groot aantal taken.

telescoop ladder

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x11 treden

De Altrex telescopische ladder is een product van hoge kwaliteit dat perfect is voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Hij is gemaakt van duurzame materialen en heeft een aantal veiligheidsvoorzieningen, zodat hij een veilige en betrouwbare keuze is voor iedereen die een telescopische ladder van goede kwaliteit zoekt.

De Altrex telescopische ladder is een prima optie voor wie op hoge plaatsen moet komen, maar geen plaats heeft om een traditionele ladder op te bergen. Dankzij de sterke constructie en het gebruiksvriendelijke ontwerp is deze telescopische ladder in een paar seconden uit te schuiven en te verstellen, waardoor hij een handige keuze is voor zowel thuis als tijdens het werk.

Deze ladder heeft 11 tredes.

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x13 treden

Altrex Telescoopladder Smart-up pro 1x13 treden

De TL Smart Up Pro is een professionele telescopische ladder met gereedschapstas die de eerste in zijn soort is. Deze telescopische ladder is volledig inschuifbaar en heeft extra hoge sporten.

De TL Smart Up Pro kan op verschillende hoogten gebruikt worden. De professional die onderweg werkt, zal baat hebben bij deze ladder.

• Hij is telescopisch, waardoor hij klein en gemakkelijk op te bergen is.

• Zorgt dat je altijd je gereedschap bij de hand hebt

Deze ladder heeft 13 tredes.

Over telescoop trappen

Een telescopische ladder is een geweldig hulpmiddel om in huis te hebben, want hij is compact en gemakkelijk op te bergen, maar ook erg stevig en betrouwbaar. Ze zijn perfect om hoge plaatsen te bereiken, zoals de bovenkant van een plank of een plafond, zonder op een stoel of kruk te hoeven klimmen. Ze kunnen ook gebruikt worden om naar beneden te reiken naar de ramen op de begane grond vanaf een hoge plaats, zonder dat je weer naar beneden en de ladder op moet klimmen. Als je je dakgoten gaat schoonmaken of je auto gaat wassen, dan is dit ook een fantastisch hulpmiddel om op plaatsen te komen waar je niet gemakkelijk bij kunt.